5. lokakuuta 2012


5.10.2012, lyijykynä


Kuvaamataidonopettajani sanoi minulle, tyttö rakas, kun ethän sinä edes osaa piirtää, kun halusin hakea kuvataidelukioon. Tapahtuneesta on aikaa yli seitsemän vuotta, enkä ole noiden vuosien aikana pystynyt tekemään sitä, mitä maailmassa eniten rakastan - piirtää, maalata ilman, että takaraivossa jyskyttää taukoamatta olet huono, olet huono -mantra. Siksi perustin piirustuspäiväkirjan, päästäkseni kohti unelmaani - olla Taiteilija - ja jotta oppisin näyttämään henkistä keskisormea entiselle kuvaamataidonopettajalleni.
Ja tehdäkeni jotain, jotta saisin piirtämisitsetuntoni takaisin.

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollu toi sama tunne, että haluisin kovasti piirtää ja maalata ja ilmaista itseäni kuvaamataidon kautta, mutta ollut niin suuri tunne siitä, etten osaa kuitenkaan. Olin ihan taitava piirtäjä ala-asteella ikäisekseni ja sain piirrustuksilleni ihailua, mutta sitten se taito jäi samalle tasolle. Lisäksi oon niin laiska, etten todellakaan jaksa aina raivata tilaa sille piirtämiselle/maalaamiselle, joten mulla pitäs olla joku ihan työpiste, joka ois aina sitä taiteilua varten. Mut tsemii tälle projektille! Ois kyl loistavaa ku sais itekin kynän käteen ja pystyis jopa esittelemään niitä aikaansaannuksiaan, oli ne sitten omasta mielestä kuin huonoja tahansa. Oon hirvee itsekriitikko kaiken suhteen mitä luon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja tsempeistä! :)
      Pitäisi vaan opetella ajattelemaan niin, että tärkeintä on olla itselleen oman elämänsä paras taiteilija, ja se, mitä naapurin Marja-Susanna ajattelee on aivan sama, kun kuitenkaan koskaan ei voi missään asiassa miellyttää jokaista.
      Lähdin reilu vuosi sitten liikkeelle pisteestä nolla, enkä tällä hetkellä voisi olla onnellisempi siitä, että päätin voittaa vanhat möröt ja tehdä sitä, mikä tuntuu mielestäni oikealta itselleni. Työni jäljestä en sano mitään, en ajattele tällä hetkellä olevani hyvä tai huono enkä pidä aikaansaannoksiani hyvinä tai huonoina, mutta tunnen olevani kokonainen, kun saan luoda jotain.
      Toivottavasti sunkin onnistuisi jonain päivänä taas piirtää! :) Tsemppiä!

      Poista